avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum aflu anul de constructie a unei cladiri radiate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum aflu anul de constructie a unei cladiri radiate

Buna ziua,
Am rugamintea daca cineva stie cum pot afla anul de construire a unor cladiri ( deja demolate si radiate in present), avind in vedere ca stiu numai anul cumpararii de catre bunicii mei (1931) ? Mentionez ca asta este o cerinta a primariei locale in efortul de a restitui ceva conform legii 10/2001. este vorba de citeva mici garsoniere atasate de casa pricipala care au fost nationalizate ,si ulterior demolate fiind din paianta ( nu au mai rezistat timpului fara nici o intretinere). Ne-a fost restituit numai terenul si acum primaria a trimis formulare tuturor pt ceva despagubiri pt locuinte Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: liana1963 , utilizator 05:47, 21 Iulie 2014
Incercati la Fisc.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobil pe cale de prabusire in calea mosilor nr. 65 a zinca iulian zinca iulian Buna ziua ! In urma cutremurului din anul 1977 , imobilul din Calea Mosilor nr.65 A , sa prabusit in proportie de 70 % , mentionez ca imobilul este situat ... (vezi toată discuția)
Impozite locale pentru hala distrusa in incendiu ContSters278216 ContSters278216 O firma construieste in anul 2008 o hala . In anul 2009 aceasta arde in intregime.Administratorul firmei nu anunta pina la aceasta data(2013) aducind un ... (vezi toată discuția)
Teren concensionat ioana_muresan80 ioana_muresan80 Persoana fizica, am concesionat un teren pe 10 ani unei societati, care a construit un imobil pe terenul meu. Ce se intampla cu cladirea pe care a construit-o ... (vezi toată discuția)