avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Diferenta pfa/ii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Diferenta pfa/ii

Care este diferenta dintre PFA si II? Multumesc
Cel mai recent răspuns: CDaniela30 , utilizator 18:00, 11 Iulie 2014
Practic nu mai este nici una, dosarul pentru ORC se constituie din aceleasi documente.
Ok. Si daca vreau sa imi infiintez una dintre acestea, nu conteaza? Au aceleasi beneficii?
Cum v-am spus... din punct de vedere juridic da.
Difera din alt punct de vedere decat juridic? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru CDaniela30 CDaniela30 Daca ii/pfa are punct de lucru la mai multi beneficiari, se poate lucra la un salon? Adica, daca vine un control.. esti legal? Pe contractul de inchiriere al ... (vezi toată discuția)
Care e diferenta intre pfa si intreprindere individuala daca in ambele cazuri se pot face angajari? csabex csabex Buna, Vreau sa-mi deschid un magazin mixt, si sa angajez o persoana cu CIM, iar eu sa-mi pastrez calitatea de salariat la o terta firma, cu alta ... (vezi toată discuția)
Pareri si....avocati carmen silva carmen silva Redau mai jos inceputul unui contract de inchiriere facut la notar: "Subsemnata PopaC. domiciliata............in calitate de propietara a imobilului ... (vezi toată discuția)