avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CAS 5,5 %- tranzactii imobiliare.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CAS 5,5 %- tranzactii imobiliare.

Buna ziua! Momentan ma confrunt cu o decizie de impunere din oficiu pentru plata CASS 5.5%-la veniturile din tranzactii imobiliare,pentru vanzarea unui apartament in iunie 2011, sper sa reusesc sa fie anulata deoarece in perioaada iunie 2007 - decembrie 2012 ,am fost asigurata in Germania, intrebarea mea este : daca anul acesta vand casa pe care am cumparat-o imediat dupa vanzarea apartamentului si am fost asigurata in tara ca persoana fizica fara venit pana la sfarsitul lui 2013 intampin aceleasi probleme cu cei 5,5 % ??? Mentionez ca nu mai vreau sa platesc CAS. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: saiaka , utilizator 20:20, 11 Iulie 2014
Daca vindeti anul acesta nu o sa intampinati aceleasi probleme, intrucat Codul Fiscal in vigoare la momentul acesta nu mai prevede plata contrbutiilor la asigurarile de sanatate din veniturile obtinute prin transferul dreptului de proprietate.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie impunere din oficiu cass 5.5 % tranzactii imobiliare retroactiv 2010 Tanyla Tanyla Buna ziua, Am primit o decizie de impunere din oficiu pentru plata CASS 5.5%-la veniturile din tranzactii imobiliare,pentru perioada de raportare an 2010.Va ... (vezi toată discuția)
Cum platesc c.a.s.s.cu venituri numai din tranzactiile cu actiuni pe bursa forumistul forumistul Sunt o persoana fara ocupatie si am inceput sa tranzactionez actiuni pe Bursa de Valori Bucuresti. In aceasta luna am facut cateva vanzari de actiuni, in urma ... (vezi toată discuția)
Cass 5,5 la conventie si vanzare imobil Nataliagabriela Nataliagabriela Buna ziua, sunt incadrat cu conventie civila (platesc CASS-ul) si voi face o tranzactie imobiliara - vand o casa la tara. As vrea sa stiu daca mi se vor opri ... (vezi toată discuția)