avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Transfer facultate
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Transfer facultate

Buna ziua! Am si eu o intrebare.... Sunt in anul 3 la o facultate de stat si vreau sa ma transfer la una privata. Oare pot, chiar daca am restante? Multumesc! :)
Cel mai recent răspuns: CryTeK , utilizator 22:42, 12 Iulie 2014
Nu. O prima conditie a transferului de la o facultate la alta este promovarea tuturor examenelor din prima facultate. Restul trebuie discutat la facultate, aceste transferuri difera de la o facultate de la alta, existand si conditii in care aceasta nu este posibila.
Eu stiu ca in general , indiferent de situatie , transferul in anul III de la o facultate la alta nu este posibil. Insa , nu cred ca ai nimic de pierdut daca te interesezi direct la facultatile in cauza.
[quote]transferul in anul III de la o facultate la alta nu este posibil.[/quote]
Da, aveti dreptate. Totusi, cred ca depinde de facultate, de durata anilor. Daca este in anul in care se da examenul de licenta, atunci nu este posibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezultate examene sustinute-pierdute in baza de date a facultatii Ligia4 Ligia4 Buna ziua, Am patit ceva...ciudat ...si foarte deranjant pentru mine. Sunt studenta la o facultate privata la ID, am platit anul trecut-2010 rata 2 a taxei ... (vezi toată discuția)
De ce "asa trebuie" ? ContSters160631 ContSters160631 Buna -ziua! Apelez cu incredere la acest forum,sper ca si de aceasta data cineva sa fie in masura sa ma lamureasca. In 2006,sperand la mai bine,m-am ... (vezi toată discuția)
Transfer de la o facultate particulara de drept la o facultate de stat de drept jully_anne jully_anne buna ziua, As dori si eu informatii despre o facultate particulara de drept ce imi va da transferul la facultatea de drept din bucuresti. Am dat anul acesta ... (vezi toată discuția)