Tatal meu a decedat , si ulterior am aflat ca mai am o sora vitrega din prima lui casatorie in alt judet. Am gasit o adresa si un nume prin actele tatalui , adresa de cand tata a locuit acum 34 de ani in acel judet , la un camin studentesc.Sora este mai mare decat mine si poate intre timp si a schimbat numele sau a plecat din tara. Azi am luat legatura cu un avocat si mi a spus ca va trebui sa o citeze de 3 ori la aceea adresa si o data prin monitorul oficial. Am aflat ca toata procedura succesorala prin instanta poate dura un an. Problema este ca tatal meu avea datorii la banci , doua somatii la un executor judecatoresc si restante de 6300 lei la intretinere si apa rece. Ce as putea face in acest caz ?
Daca doriti sa o gasiti pe sora dvs. mergeti la primarie la evidenta persoanei, faceti o cerere in care specificati ce stiti (nume, adresa stiuta) si pentru ce o cautati, daca doreste sa mosteneasca ceva, va avea posibilitatea sa ia legatura, ea cu dvs. ,daca nu, aveti dovada ca ati anuntat-o si nu mai trebuie sa lungiti procesul(sau solicitati acelasi lucru prin instanta, iar primaria va trimite la dosar adresa dansei).:luck:
dvs mosteniti si activul si pasivul deci si datoriile pe care o sa trebuiasca sa le platiti. procedura de citare trebuie acoperita de aceea se va face si printr-un ziar de circulatie si la usa instantei si mai ales la adresa ei daca o aflati intre timp
Procedura citare
Paula Tudor
Buna dimineata!
X este reclamant intr-un proces cu 22 de parati, din care 10 sunt plecati din tara de ani de zile si nimeni nu mai stie mai nimic despre ei ... (vezi toată discuția)