avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... disparitia registrului de procese-verbale al ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

disparitia registrului de procese-verbale al asociatiei de proprietari

Buna ziua,

la o sedinta de Adunare Generala extraordinara convocata de un grup de membri ai Asociatiei de Proprietari s-a observat disparitia registrului de procese-verbale al Asociatiei de Proprietari.
Am solicitat consemnarea acestui fapt in procesul verbal al Adunarii Generale si ulterior, nu stim caror organe sa ne adresam pentru a investiga situatia (daca e vorba de distrugere/ furt catre Politie sau Primarie).

Cu stima,
Cel mai recent răspuns: n566631 , utilizator 10:46, 12 Iulie 2014
Sesizati initial serviciul specializat din primarie
Conditionat de concluziile verificarilor primariei,puteti sesiza si alte autoritati
Aveti suspiciuni asupra faptuitorului ?
Buna ziua,

sigur ca am banuieli. Un control al Primariei este pe drum si s-ar putea ca de frica lui, registrul sa re-apara.

Banuiala mea este ca daca la Ad.Generala iesea "nasol" a se citi "nu se luau deciziile "care trebuiau"" sa ramana pierdut, si de aceea s-a tinut PV pe foi volante.
Tare imi e ca re-apare si de aceea am cerut consemnarea acestui fapt in PV Ad.Generala, pentru a ramane dovada ca la momentul acela registrul figura pierdut. Oricum astept sa fie comunicate deciziile si voi cere acces la PV pentru a vedea daca au fost consemnate cererile mele si mai ales in ce registru.

offff... vreau la casa :)

Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sedinta adunare generala Bobu_M Bobu_M La inceperea sedintei de la adunarea generala a asociatiei pentru anul 2013, au fost alesi 3 membrii din asociatie pentru redactarea procesului verbal. Dupa ... (vezi toată discuția)
Pv.ad. gen. tomasso tomasso La multi ani! Procesul verbal al Ad. gen., poate fi redactat de un membru al asociatiei de prop.sau nu are importanta cine il intocmeste? (vezi toată discuția)
Registrul unic al asociatiei de proprietari CipM CipM Dupa legea veche, L230/2007, asociatia avea: - registrul de PV al asociatiei (\"Hotărârile adunărilor generale se consemnează în registrul de ... (vezi toată discuția)