avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... persoane intretinere- concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

persoane intretinere- concediere

buna ziua

unul dintre criteriile de stabilire a persoanelor care urmeaza sa fie concediate conf art 81.2 CCMN este : persoanele care nu au in intretinere copii.
intrebare: prin copii in intretinere se intelege copii carea au fost trecuti in declaratia data de angajati, si care au fost luate in calcul la deducerea personala din salariu?
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 09:59, 13 Mai 2009
Nu, se refera la toti copiii aflati in intretinerea parintelui respectiv. ( copiii care urmeaza o forma de invatamant, pana la varsta de 26 ani)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere personala anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati : - pot beneficia de deducere personala copii peste 18 ani care inca urmeaza o forma de invatamant? forma de invatamant ... (vezi toată discuția)
Deducere suplimentara persoane in intretinere vs coasigurati Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Am o nelamurire referitoare la persoanele aflate in intretinerea unui salariat. In Codul Fiscal sunt mentionate persoanele care se pot afla in ... (vezi toată discuția)
Oug nr. 119 din 1 septembrie 2022 : clienții au în întreținere cel puțin 3 copii RoDevel RoDevel ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ nr. 119 din 1 septembrie 2022 : clienții casnici care au în întreținere cel puțin 3 copii cu vârsta de până în 18 ani, ... (vezi toată discuția)