avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Locatie admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Locatie admitere INM 2014

Buna ziua tuturor. Stie cineva unde va avea loc examenul de admitere la INM sesiunea iulie 2014? Din informatiile publicate pe site-ul INM si CSM1909, nu am inteles ca s-ar fi stabilit inca locatia respectiva. Este foarte posibil sa fi omis eu acest aspect, eventualitate in care va rog sa imi acceptati scuzele,insa chiar si in aceste conditii va rog, in masua in care aveti informatii precise,sa imi comunicati aceasta informatie. Va multumesc.:)

Alte discuții în legătură

Grefieri ContSters155868 ContSters155868 Imi cer scuze ca va deranjez cuun subiect asa de discutat, dar am unele nelamuriri! Se mai organizeaza admiterea in SNG in ... (vezi toată discuția)
Examen inm Marinela Chirita Marinela Chirita stiti ceva despre o noua data pentru sustinerea examenului la inm, in decembrie? pt ca eu stiu ca ex este in septembrie pt inm si in martie pt magistratura. ... (vezi toată discuția)
Admitere inm gangan gangan Va rog, pe cei care ati trecut sau treceti zilele acestea, prin febra examenelor la INM, care sunt cerintele admiterii dosarului de inscriere. Este o problema ... (vezi toată discuția)