Salutare. Sin debransat de la RADET si am centrala dar noua administratora de bloc mi a bagat o suma la rubrica caldura cred ca sint acei 10 % pe partile comune ! Site cineva cum se calculeaza acesti 10% ? Uni spun ca se inmulteste cu cota parte indiviza atii ca se inmilteste cu suna facturi de pe scara de la RADET:-/:wassat:
Din factura se calculeaza 10% pentru parti comune, inclusiv tevile verticale.
Aceasta suma obtinuta este repartizata proportional cu cota-parte indiviza tuturor apartamentelor, indiferent ca sunt sau nu deconectate de la sistemul centralizat, deoarece spatiile comune sunt comune tuturor, iar tevile verticale trec si prin apartamentele deconectate..
Vedeti ca noi nu stim cum sintem taxati la intretinere cu acei 10% pe tevi comune ! Ce sa inteleg , ca fiecre ne pune acolo o suma ! :wassat: Adica daca vine factura de 2000 lei pe scara imult cu 10% platesc 20 lai pe luna ?
elga50
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu chiar asa. Daca ati citi atent, ati intelege.
Din factura de 2000 lei se extrage 10%, adica 200 lei.
Acest 200 lei se imparte tuturor apartamentelor in functie de cota parte, astfel ca unui apartament de 2 camere poate sa-i revina 7 lei, iar unui apartament de 4 camere sa-i revina 12 lei. E doar un exemplu, nu luati cifrele ca atare.
Restul de 1800 se imparte celor conectati la retea.