avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum evacuez o persoana din casa mea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum evacuez o persoana din casa mea

este o concubina care m-ia cerut s-o gazduiesc pina is gaseste serviciu si acum nu vrea sa mai plece din casa mea. chiar a chemat politia ca o jignesc si o brutalizez. cum procedez sa scap de ea?
Cel mai recent răspuns: este , utilizator 10:17, 13 Iulie 2014
CryTeK a scris:

ii luati, la propriu, hainele si toate bunurile acesteia si le puneti in fata usii.

Nu este un sfat corect deoarece bunurile se pot deprecia sau chiar disparea si atunci,dv raspundeti pentru eventualele daune si prejudicii cauzate proprietarului bunurilor
In afara de ci,nu ati facut nici o conventie cu respectiva persoana ?
Daca nu a existat acordul dv,in ce conditii aceasta a adus bunuri in proprietatea dv si cum a inteles sa domicilieze fara acordul dv ?
Atentie sporita cu aruncatul hainelor si a bunurilor,pentru ca titularul ci ,in cazul in care ii dispar bunuri,are dreptul sa sesiseze politia

Bine, nu in fata usii..puneti-i-le in brate !
Cand ii expira cartea provizorie ? Practic, v-ati dat acordul ca ea sa locuiasca in casa pe acea perioada, legal ar fi sa o evacuati cu ajutorul instantei, insa nu vi se intampla nimic daca o dati afara pe usa.
Politia nu v-o baga in casa cu forta, ar fi nevoita sa apeleze tot la instanta pt reintegrare in spatiu.
Ideal ar fi (daca vreti si va permiteti) sa-i inchiriati o camera undeva pe o perioada de 1-2 luni si gata.Stiu ca e un efort financiar, dar dupa parerea mea este mai mic decat orice ati intreprinde pe cale legala. In plus nu cred ca e usor nici pentru pers respectiva sa plece pe drumuri e foarte posibil sa va iubeasca inca si asta sa fie adevaratul motiv pentru care nu pleaca :kissing:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot scoate un verisor afara din casa mea? a-alida a-alida Buna, am o casa pe care am lasat-o in grija unui verisor.Acum m-am reintors cu familia dar varul nu mai vrea sa plece motivand ca nu are unde merge.Cum pot ... (vezi toată discuția)
Baiatul meu locuieste cu sotia in apartament propietatea mea. ... ulmeni1 ulmeni1 Baiatul meu locuieste cu sotia in apartament propietatea mea. Divorteaza. Cum pot sa scot din spatiu fosta sotie care are si ea un apartament in propietatea ... (vezi toată discuția)
Ce măsuri luăm când avem adolescenți violenți în relațiile cu părinții? nikepsh nikepsh Speta este urmatoarea: acum 4 ani am divortat amiabil la notariat, domiciliul copilului fiind stabilit la mine/eu fiind mama lui. Mentionez ca era vorba despre ... (vezi toată discuția)