Buna, am o casa pe care am lasat-o in grija unui verisor.Acum m-am reintors cu familia dar varul nu mai vrea sa plece motivand ca nu are unde merge.Cum pot sa-l scot din casa?Varul are domiciul altundeva,iar casa e pe numele meu si al sotiei.Multumesc anticipat.
Prima opțiune ar trebui să fie calea amiabilă.La urma urmei sunteți proprietarul, iar verișorul doar o persoană tolerată în imobilul dvs, dacă nu există un contract de locațiune ori comodat. Dacă nu reușiți însă amiabil, fie apelați la poliție ori pe calea unei acțiuni în evacuare.
Daca amiabil nu puteti solutiona,initial sesizati politia ca o persoana fara forme legale si fara acordul dv locuieste in proprietatea dv si refuza sa elibereze spatiul
In ultima instanta ,formulati actiune pentru evacuare
daca nu va grabiti nu mai puteti face nici o actiune de evacuare, in perioada decembrie-martie nu se fac evacuari.
Cautati sa rezolvati cu politia deoarece in instanta(va spun din experienta) dureaza fff mult.
Scoatere din spatiu.
Scream
In ce conditii pot sa scot pe cineva din spatiu. persoana a fost primita de catre sotul meu acum cativa ani, dar sotul a decedat in februarie, iar eu in ... (vezi toată discuția)
Proprietar
nistor.maya
sunt proprietarul unui apartament ,unde am chiriasi care nu au mai platit chiria de 1 an,din diferite motive,i-am tot inteles,dar nu mai pot nici eu.Au doi ... (vezi toată discuția)