avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Depozitarea gunoiului menajer
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Depozitarea gunoiului menajer

Buna ziua ,

Va rog sa ma ajutati , am un vecin mai "gospodar " , care in curtea lui creste 3 porci . Gunoiul rezultat de la acesti porci il arunca peste gard in curtea alaturata proprietatea unui vecin plecat in strainatate , in timp sa format un focar de infectie ce deranjeaza pe ceilanti locatari. Ce legi il poate impiedica pe acest om sa numai arunce gunoi si la cine sa ma adresez .
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:51, 12 Iulie 2014
Sesizati oficial directia de sanatate publica si autoritatea sanitar veterinara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expozitie de gunoi la ghena blocului Dana Marin Dana Marin Exista vreo lege care sa sanctioneze lasarea gunoiului, sticle pline, obiecte din casa, borcane cu mincare la ghena de gunoi a blocului, aruncarea de laturi pe ... (vezi toată discuția)
Mizeria vecinilor Viorela Baban Viorela Baban Buna ziua. Marea problemă este vecina mea care, nu stiu din ce motive,concubinul ei a strâns in curte o grămadă de mizerii inutile printre care colcăie ... (vezi toată discuția)
Ghena gunoi menajer arianaferseta arianaferseta Buna ziua. Locuiesc la casa, iar in vecini este un teren privat pe care s-a construit in bloc cu 7 etaje. Acum amplaseaza ghena de gunoi a blocului langa ... (vezi toată discuția)