Buna ziua. Marea problemă este vecina mea care, nu stiu din ce motive,concubinul ei a strâns in curte o grămadă de mizerii inutile printre care colcăie sobolanii. Astazi fiind cu copiii mei la poartă un sobolan a trecut pe langa noi iesind din curtea lor. Pe scurt focar de infecție la ei in curte, această doamna are si ea o fetiță da 7 ani care bineinteles nu prea are grija de ea. Noi vecini ei, find vorba de 3 curți, toți avem copii si ne temem pentru sănătatea lor. Intrebarea mea este unde ma pot adresa autoritatilor pentru ca vecina sa isi faca curat in curte? Tinand cont ca si ea are un copil ma gandesc ca este predispus la multe boli, probabil mizeria domnește si in casa ei ca nu primește pe nimeni. Locuiesc in Bucuresti sector 5. Va rog sa ma ajutați. Multumesc anticipat.
In primul rand faceti o sesizare "gospodarului" satului-Viceprimarului,apoi la Directia Sanitara Publica (Sanepid)din orasul de care apartineti(obtineti nr de telefon pe internet) si la Directia Generala de protectie a Copilului pentru neglijenta pe care o au acei parinti fata de copilul lor.Sper sa va ajute!Incercati sa le faceti cu rabdare si perseverenta si totul va fi bine!
Maidanezi
hobincu
Buna ziua,am rugamintea sa ma indrumati in aceasta problema deoarece nu reusesc sa ii gasesc rezolvare.in blocul unde locuiesc vecina de sub mine detine in ... (vezi toată discuția)