avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatie proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatie proprietari

Buna ziua.
Care sunt demersurile care se pot intreprinde in cazul unul locatar/proprietar ,alcoolic, singur, iar apartamentul in care locuieste este focar de infectie( wc infundat, gandaci cu miile, tot felul de lucruri inutile depozitate).
Va rog daca poate cineva sa.mi spuna ce cai de atac are o asoc.de proprietari sa scape de necaz?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: alinaleu70 , utilizator 09:13, 29 Iunie 2019
Atat asociatia de proprietari ca persoana juridica dar si vecinii pot sesiza oficial autoritatea sanitara locala
Am sesizat adm sanitare, politia de nenumarate ori, fostul sanepid, primaria,etc fara nici un rezultat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ghena focar de infecție Thinina Thinina Cu respect, Expun caz Am reclamat o ghena infecta de 4ani Nimic, O ghena interioara de bloc cu tubulatura veche și infecta, un focar de infecție cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc in bucuresti, in sectorul 3, si din pacate ... Edi86 Edi86 Buna ziua, Locuiesc in Bucuresti, in sectorul 3, si din pacate in blocul cu o singura scara, avem un vecin alcoolic, care din toamna anului trecut si-a ... (vezi toată discuția)
Uscatorie ocupata ladycrist ladycrist Buna ziua, Stau intr-un bloc, la parter unde exista uscatorie la fiecare etaj. Vecinul de la etajul 2 a hotarat sa-si duca acolo dulapuri, rafturi, cizme si ... (vezi toată discuția)