Buna ziua, am semnat un angajament pentru un loc de munca si va rog sa-mi spuneti care sunt consecintele pe care ar trebui sa le suport in cazul in care nu il mai onorez. Va multumesc!
Am semnat un angajament in luna iulie, pentru un loc de munca ca educatoare la o gradinita, in care este stipulat ca imi voi incepe activitatea la 01.09.2014, iar contractul de munca va fi si el semnat dupa aceasta data.
@ MariaSarah
Data post: Duminica, 13 Iulie 2014, 13:26
Subiect: Semnare angajament
Buna ziua, am semnat un angajament in luna iulie, pentru un loc de munca ca educatoare la o gradinita, in care este stipulat ca imi voi incepe activitatea la 01.09.2014, iar contractul de munca va fi si el semnat dupa aceasta data. Va rog sa-mi spuneti care ar fi consecintele pe care trebuie sa le suport in cazul in care nu onorez acest angajament. Va multumesc!
@ CristinaPaisa
Data post: Duminica, 13 Iulie 2014, 13:50
Subiect: Semnare angajament
Ar trebui citita cu atentie conventia, sa nu va perceapa daune in cazul in care nu va mai prezentati.
Loc munca
dovleac
lucrez aj de bucatar la un restaurant am fost angajata din somaj cu c.i.m pe 6 cu program de 8 ore incepind de azi patronul ma anuntat ca mi-se reduce ... (vezi toată discuția)