avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajament munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajament munca

Buna ziua, am semnat un angajament pentru un loc de munca si va rog sa-mi spuneti care sunt consecintele pe care ar trebui sa le suport in cazul in care nu il mai onorez. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:43, 13 Iulie 2014
Despre ce angajament este vorba? Dati-ne mai multe detalii.
Am semnat un angajament in luna iulie, pentru un loc de munca ca educatoare la o gradinita, in care este stipulat ca imi voi incepe activitatea la 01.09.2014, iar contractul de munca va fi si el semnat dupa aceasta data.
Ultima modificare: Duminică, 13 Iulie 2014
MariaSarah, utilizator
Mesaje reeditate

@ MariaSarah
Data post: Duminica, 13 Iulie 2014, 13:26
Subiect: Semnare angajament

Buna ziua, am semnat un angajament in luna iulie, pentru un loc de munca ca educatoare la o gradinita, in care este stipulat ca imi voi incepe activitatea la 01.09.2014, iar contractul de munca va fi si el semnat dupa aceasta data. Va rog sa-mi spuneti care ar fi consecintele pe care trebuie sa le suport in cazul in care nu onorez acest angajament. Va multumesc!

@ CristinaPaisa
Data post: Duminica, 13 Iulie 2014, 13:50
Subiect: Semnare angajament

Ar trebui citita cu atentie conventia, sa nu va perceapa daune in cazul in care nu va mai prezentati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc munca dovleac dovleac lucrez aj de bucatar la un restaurant am fost angajata din somaj cu c.i.m pe 6 cu program de 8 ore incepind de azi patronul ma anuntat ca mi-se reduce ... (vezi toată discuția)
Judecatori adriana_15 adriana_15 buna seara.as vrea sa stiu cand iau judecatorii vacanta si cat dureaza.multumesc. (vezi toată discuția)
Concedieri colective munteancasian munteancasian Buna ziua. Am primit o cecizie de concediere colectiva emisa in data de 27.5.2011. Conform CCM la nivel de ramura , cei care au mai putin de 5 ani pina la ... (vezi toată discuția)