avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizatie magazin online
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizatie magazin online

buna ziua, vreau sa deschid un magazin online de haine, pentru aceasta am infiintat un srl dar vreau sa stiu ce alte autorizatii,documente sunt necesare. e nevoie de casa de marcat?
Cel mai recent răspuns: IMR BUSINESS CONSULTING , Consilier juridic 12:05, 14 Iulie 2014
Pentru asta aveti nevoie ca activitatile prevazute de Codul CAEN sa fie autorizate la terti si sa aveti totodata un spatiu de depozitare a articolelor de imbracaminte. Este necesar acordul de functionare eliberat de Primaria in raza caruia este declarat sediul social al SRL-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înființare magazin online simoaurelia simoaurelia Buna ziua!Mă interesează înființarea unui magazin online îmbrăcăminte .Hainele doresc să le produc în tara dar momentan nu le voi produce eu ci voi ... (vezi toată discuția)
Firma doar cu sediu social fara punct de lucru? DAYANA_Only DAYANA_Only Daca X s.r.l. desfasoara : - caen 4690 - Comert cu ridicata nespecializat - caen 4618 - Intermedieri in comertul specializat in vanzarea produselor cu ... (vezi toată discuția)
infiintare srl cu sediu social garsoniera locuita terminus1 terminus1 Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate infiinta un SRL pentru un magazin virtual cu sediu social intr-o garsoniera cu o singura camera in care si locuiesc ... (vezi toată discuția)