avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale dovedire tranzactie chiosc intre 2 societati cu ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

dovedire tranzactie chiosc intre 2 societati cu acelasi administrator ?

Buna seara!
Societatea noastra administreaza terenuri in baza unui contract de concesiune, terenuri proprietatea statului. Am incheiat un contract pt folosinta unei suprafete de teren cu firma A pe care aceasta si- a amplasat un chiosc demontabil cumparat de asemenea de la o alta persoana juridica. Administratorul firmei A solicita incetarea conventiei dintre noi si firma A, pe motiv ca, aceasta din urma nu mai desfasoara activitate, solicitand in acelasi timp incheierea unei conventii pe o alta firma B, pt suprafata de teren pe care este amplasat chioscul, aceasta din urma avand acelasi administrator cu firma A.
Ce acte ar trebui sa depuna firma B pt a-si dovedi drepturile asupra chioscului, in vederea intocmirii conventiei cu noi pt folosinta terenului?
Un contract de vanzare-cumparare a chioscului nu s-a facut intre aceste 2 firme, fiind acelasi administrator, iar un contract de comodat intre firma A(care si-a incetat activitatea) si firma B, ma gandesc ca nu se poate face?
multumesc
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 09:12, 14 Iulie 2014
Proprietatea asupra chioscului poate fi dovedita si cu o factura de provenienta (achizitie).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atribuire directa sau obligatoriu licitatie teren? gillu gillu Buna seara. O societate are in concesiune terenuri domeniul public, piete. Este legal ca societatea sa atribuie direct unui comerciant un teren de 10 mp de ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate chiosc maritza80 maritza80 Buna ziua. Firma A concesionara a unor terenuri a incheiat un contract cu firma B pt amplasarea unui chiosc din lemn proprietatea firmei B, in schimbul unei ... (vezi toată discuția)
Chiosc pus sub sechestru propritatea debitorului, pe terenul nostru?? otilia13 otilia13 Buna seara tuturor! As avea mare nevoie de ajutorul dvs. Speta e urmatoarea: Am incheiat un contract prin care i-am acordat in folosinta un teren firmei X, ... (vezi toată discuția)