avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept de proprietate chiosc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept de proprietate chiosc

Buna ziua.
Firma A concesionara a unor terenuri a incheiat un contract cu firma B pt amplasarea unui chiosc din lemn proprietatea firmei B, in schimbul unei taxe lunare pentru ocuparea suprafetei de teren.
In timpul derularii contractului firma B vinde chioscul solicitand incetarea contractului firmei C, incheindu-se un nou contract cu aceasta, dovedind tranzactia asupra chioscului cu o factura fiscala.
Era nevoie ca intre B si C sa se incheie un contract autentic si daca da neincheierea lui are vreo anumita influenta asupra firmei A?.....sau este o problema ce nu o priveste pe A depunandu-se o dovada minimala cea a facturii ?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Francisc Gerber , Avocat 13:42, 28 Martie 2015
Din punctul meu de vedere, firma A a reziliat contractul cu firma B si incheie un nou contract cu firma C. Nu intereseaza de unde are firma C chioscul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovedire tranzactie chiosc intre 2 societati cu acelasi administrator ? gillu gillu Buna seara! Societatea noastra administreaza terenuri in baza unui contract de concesiune, terenuri proprietatea statului. Am incheiat un contract pt ... (vezi toată discuția)
Clauza contractuala nerespectata otilia13 otilia13 Buna ziua. In calitate de societate concesionara a unor terenuri, am incheiat un contract cu firma A pt folosinta unui teren, pe care aceasta din urma si-a ... (vezi toată discuția)
Este necesara autentificarea? doinytza doinytza Cumpararea de catre o firma a unui chiosc proprietatea unei persoane fizice , pentru a comercializa produse ,necesita sau nu incheierea contractului de ... (vezi toată discuția)