avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daune auto produse in urma furtunii in parcarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daune auto produse in urma furtunii in parcarea privata hotel

Buna ziua,

In urma unei furtuni in care au cazut copaci, autoturismul proprietate personala, a fost avariat in parcarea privata a unui hotel, detin bonul de parcare.
Am mers la politie, am facut constatarea.

Mentionez ca nu am CASCO, deci voi suporta pagubele direct din fondurile proprii.
Am incercat sa discut cu managerii hotelului dar mi-au spus ca asigurarea lor nu acopera astfel de evenimente.

Are vreun sens sa actionez hotelul in instanta?

Multumesc,
Catalin
Cel mai recent răspuns: ContSters324606 , utilizator 18:01, 14 Iulie 2014
bineinteles ca are sens...altfel credeti ca adminstratia parcarii , va va platii daunele de buna voie ? mergeti la un service sa va faca evaluarea daunelor . luati legatura cu asiguratorul dumneavoastra de RCA , si rugati agentul sa va indrume pentru fiecare pas cum trebuie facut , pentru ca dansul este mai in tema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna autovehicul ca urmare a avenimentelor meteorologice pizzaman18 pizzaman18 Buna ziua, Sunt nefericitul posesor al unei masini prinsa in furtuna de acum 2 zile din Cluj-Napoca. Masina a fost parcata intr-o parcare publica platita ... (vezi toată discuția)
Furtuna ce a generat caderea unui pom pe autoturismul personal Dulcina Dulcina in 06-07 ianuarie 2012, un copac din curtea unei institutii de stat, a cazut pe autoturismul personal aflat in parcarea amenajata de ADP. Intre parcarea ... (vezi toată discuția)
Dauna totala -ma pot indrepta impotriva celui vinovat de producerea accidentului? Jurist TM Jurist TM Buna ziua! Am urmatoarea problema: o masina , parcata pe carosabil, a fost lovita in plin de un alt autoturism care venea cu viteza foarte mare din sens ... (vezi toată discuția)