avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tutela copilului in favoarea tatalui
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tutela copilului in favoarea tatalui

Buna ziua , am si eu un caz mai special ; eu sunt in concubinaj cu sotia mea de aproape 4 ani de zile si avem un baietel in varsta de 3 ani , noi locuim in Italia si sotia mea a fugit cu copilul in Romania si nu mai vrea sa intoarca la mine pentru mai multe motive cum ar fi ca nu ii mai convine sa stea cu parintii mei in casa si in final nici cu mine . eu as vrea decat copilul perosoana ei nu ma mai intereseaza .
As vrea sa stiu daca as putea castiga custudioa copilului incat sotia traeste cu parinti ei in romania dar copilul meu daca ar sta cu ei in casa ar trai intr-un ambient foarte imoral si depravat incat parinti ei si aproape toti famialiari ei se ocupa cu inseleciuni si furat incat parinti ei stau si ei in italia si au foarte multe de denuturi de aici de la magazine . as vrea sa stiu daca pe baza acestor fapte eu pot sa iau copilul la mine .Va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:06, 14 Iulie 2014
Nu cred ca aveti sanse ca baiatul sa aiba locuinta la dvs, insa puteti incerca.
Ziceti ca baiatul ar creste in mediu impropriu, dar familia mamei nu locuieste in realitate cu ei, asa ca mai putin conteaza ca sunt in Italia si ce fac pe acolo. Pana la urma, mama nu poate fi invinuita de faptele familiei ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si incredintare minor catalin74 catalin74 BUNA ZIUA..Eu sant in divort de 3 ani cu sotia mea cu care am un baietel de 9 ani. initial ea a fost de acord cu divortul si ca baiatul sa ramana cu mine in ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor costy29 ajaccio costy29 ajaccio Am 30 ani sunt tatal unui baiat de 6 ani si momentan sunt in proces de divort cu sotia care are rezidenta in Italia luptandu-ma pentru custodia minorului .Prin ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. de curând m-am mutat cu soția la părinții ei, ... Xts777 Xts777 Bună ziua. De curând m-am mutat cu soția la părinții ei, eu am fost obligat de situație. Avem un băiețel mic de 1 luna , care trebuie sa suporte pe ... (vezi toată discuția)