avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit subinchiriere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit subinchiriere

Buna ziua,
Am rugamintea sa-mi raspundeti la urmatoarea speta: am primit doua apartamente pentru o perioada de 48 luni prin contract de comodat; doresc sa subinchiriez ambele apartamente unul la suma de 400 euro si unul la 300 euro.
Ce costuri am pentru statul roman (impozit s.a) ?

[Va rugam sa puneti intrebarea in topic nu in titlu. Multumim]
Ultima modificare: Luni, 14 Iulie 2014
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: kres , utilizator 15:07, 15 Iulie 2014
mih.72 a scris:

Dar este un contract de subinchiriere nu de inchiriere

Nu puteti subinchiria decat la negru. Oricum la ANAF va vor cere si actele de proprietate pe imobil sa aiba ce executa in caz ca nu platiti. Fiind chirias, nu veti avea aceste acte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat cu drept de subinchiriere? matesa matesa buna. am o nelamurire. in primul rand - poate exista contract de comodat intre doua persoane juridice? daca da, poate exista cu drept de subinchiriere? ... (vezi toată discuția)
Firma straina inchiriaza (da in chirie) spatiu agnes1999 agnes1999 Buna ziua, Am urmatoarele nelamuriri, va rog sa ma sfatuiti, in cate locuri am intrebat fiecare are alte pareri. Firma straina cumpara spatiu de productie ... (vezi toată discuția)
Contract de subanchiriere intre doua firme ataela1 ataela1 Buna ziua, Proprietarul unui apartament inchiriaza apartamentul unei firme.Dupa un timp chiriasul face contract de subanchiriere cu o alta firma ,pentru a ... (vezi toată discuția)