Buna ziua,as avea nevoie de ajutor intr-o dilema mai complicat in ceea ce priveste Creditul Prima casa,as vrea daca se poate sa imi spuna cineva ce include specificatia din actele ce sunt incluse in specificatia :Actele de proprietate ale imobilului ce urmeaza a fi finantat prin credit Prima Casa.
Imobilul vreau sa il cumpar de la o firma care mi-a dat imputernicire sa actionez in vederea dobandirii tuturor actelor necesare din partea lor pentru a indeplini conditiile cerute de banca,acum mam lovit de un nou obstacol,cei de la banca au respins imobilul deoarece nu exista cota indiviza a acestuia desi exista proiect,e inregistrat la cadastru,acte de proprietate,si tot ce e necesar,mentionez ca toate apartamentele din bloc sunt cumparate de persoane fizice numai cel care vreau sa il cumpar eu si inca unul au ca proprietar o firma.Este posibil asa ceva?
Cine ar trebui sa detina aceste date despre cota indiviza a imobilului si ar putea sa imi furnizeze aceasta informatii?Nu am idee unde ar trebui sa incep cautarea sau e poate face de firme private?
Buna ziua,revin cu alte dileme in ceea ce priveste creditul Prima Casa,imobilul ce vreau sa il cumpar este proprietatea unei societati comerciale si a fost intabulat sub semnatura privata de catre acestia.Totodata am intrat in posesia contractului in baza caruia acestia l-au constrit,avem actul de intabulare al blocului si actul de proprietate al pamantului pe care e construit.Cei de la banca ne cer acum o reintabulare a imobilului nu sub semnatura privata ci in baza altor acte.
Totodata v-as ruga sa imi spuneti si daca se poate face inscrierea sub semnatura privata,daca e legala si in baza carei legi se face.
In plus intentionan sa dam banca in judecata ca ne poarta cu maruntisuri de genul asta,deja sunt 2 luni in care ne tot cer documente pe care nici ei nu stiu ce cer exact,nu stiu nici ei ce sa mai ceara,o taraganare a dosarului pana cand la majoritatea bancilor se termina fondul pentru acest credit.Din extrasul CF reiese cine e proprietarul,din contractul de constructie,pv.de predare spre societeata ce il are acum in proprietate.
La cine am putea sa ne adresam cu privire la abuzul acestei banci care nici ea nu stie ce sa ceara,cine ar putea sa ne ghideze mai bine un notar sau un avocat?