avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimb de ture
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimb de ture

Buna ziua! Lucrez in sectorul bugerat( spital) in 3 schimburi de 8 ore. In cazul unui schimb de tura cu o colega,efectuat cu cerere de schimb scrisa,cine se va semna in condica: persoana de pe graphic sau cea cu care am facut schimbul de tura? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:15, 14 Iulie 2014
Daca exista dovada scrisa ca vi s-a aprobat schimbul de tura cu persoana X,atunci dumeavoastra semnati(chiar daca era tura persoanei X) si respectiva persoana v-a proceda la fel.Cine lucreaza efectiv,se si semneaza.
In condica ,va semna fiecare pe tura in care lucreaza dupa efectuarea schimbului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timp de odihna micro40 micro40 Buna ziua. as dori sa stiu care este timpul de odihna dupa 8 ore de munca , timp in care eu nu pot fi chemat din nou la munca. Mentionez ca lucrez in ture de 8 ... (vezi toată discuția)
Schimburi de tura ContSters409644 ContSters409644 Buna ziua. Sunt bugetar, lucrez intr-un spital de stat. Schimburile de tura intre colegi ,pana acum,se faceau la mica intelegere. De la 1 08 2017 sefa ... (vezi toată discuția)
Pontaj din revisal nu respectă condica de prezenta miniel miniel Buna ziua.Va rog să îmi spuneți ce mi se poate intâmplă în situația în care intocmesc și semnez un pontaj cu 8 ore zilnic care se transmite în ... (vezi toată discuția)