avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... CADASTRU GRESIT
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

CADASTRU GRESIT

DACA UN VECIN ARE CADASTRU FACUT GRESIT, SI ESTE FACUT PESTE TERENUL MEU, AL MEU REDUCANDU-SI SUPRFATA FATA DE CEA INSCRISA IN ACTE, EU ACUM NU POT FACE CADASTRU, MI-AU RESPINS DOSARUL.cE AR FI DE FACUT?SE POATE SA IMI MASOARE DIN NOU SUPRAFATA SI SA SEMNEZ CA SUNT DE ACORD CU CEA MASURATA, CHAIR RENUNTAND LA ACEA PARTE, DAR CA SA POT TOTUSI SA IMI FAC CADASTRU PE MACAR O BUCATA?
Cel mai recent răspuns: ContSters304388 , utilizator 12:22, 15 Iulie 2014
Nu aveti de ce sa acceptati o reducere a terenului dvs. pt ca vecinul si-a facut o expertiza gresita, voit sau nu.
Urmarea ar fi ca vecinul sa va si ocupe terenul...doriti acest lucru?
Dvs. trebuie fie sa-l convingeti pe vecin sa isi rectifice lucrarea cadastrala de buna voie, fie, in functie de incheierile de CF emise sa atacati inregistrarea eronata de CF.
Dvs. ati primit o incheiere de respingere a cererii de inregistrare a documentatiei cadastrale pe care ati efectuat-o?
da, am primit, ideea ca sunt trei vecini cu cadatsre gresite, cei din dreapta si stanga, si nu vor sa refaca cadstrul, pt ca asta inseamna sa renunte la cel actual, apoi sa depuna dosar pentru refacere, m-am interesat si asa e legal, iar lor le este teama ca odata renuntand la cadstrul actual prin declaratie, nu se stie cand cum si daca se va face unul corect, practic nu vor, ideea e ca am nevoie urgenta de acest teren sa ii fac cadstrul si as fi in stare sa renunt la acea parte care nu iese la masuratori fizice, multumesc, astept alt raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastrul vecinului intocmit gresit Silvia25 Silvia25 Va rog sa ma ajutati in legatura cu urmatoarea situatie: Vecinul meu si-a intocmit cadastrul in anul 2007 si a fost intocmit gresit deoarece punctele ... (vezi toată discuția)
Teren mai mare decat in cf je_suis je_suis anul trecut am luat un teren pt contructia unei case. In CF sunt cu vreo 180m2 mai putin decat ridicarea topo pe care o avea proprietarul. Eu am obtinut ... (vezi toată discuția)
Limita de proprietate; masuratori cadastrale voit eronate Bogdan Alexandru Bogdan Alexandru Buna ziua, Am urmatoarea problema legata cu limita de proprietate: Vecinul meu a facut cadastru acum 4 ani; Pe limita de proprietate era si inca este ... (vezi toată discuția)