Eu am de la ITM - Bucuresti un fel de indrumator privind inregistrarea in carnetul de munca :
MUTATIA INTERVENITA
"Schimbat salariul conform O.U.G. nr 47/2005"
DATA
01.07.2005
SALARIUL
se trece salariul de incadrare denominat
ACTUL PE BAZA CARUIA SE FACE INSCRIEREA
se trece nr si data deciziei comune
------------------------------------------------------------------
Pana la 31.08.2005 angajatorii vor intocmi cu data de 01.07.2005 decizii colective care contin :
Nume prenume/CNP/Sal vechi/Sal nou denominat
Eu am de la ITM - Bucuresti un fel de indrumator privind inregistrarea in carnetul de munca :
MUTATIA INTERVENITA
"Schimbat salariul conform O.U.G. nr 47/2005"
DATA
01.07.2005
SALARIUL
se trece salariul de incadrare denominat
ACTUL PE BAZA CARUIA SE FACE INSCRIEREA
se trece nr si data deciziei comune
------------------------------------------------------------------
Pana la 31.08.2005 angajatorii vor intocmi cu data de 01.07.2005 decizii colective care contin :
Nume prenume/CNP/Sal vechi/Sal nou denominat
La nivelul fiecarui ITM circula un ordin, un act oficial care prevede reguli pt inscrieri in cartile de munca: decizie pt denominare, anexa la decizie cu 3 coloane (nume, salariu vechi, salariu nou); in cartile de munca la coloana mutatie se scrie: schimbat salariul conform OUG 47/2005, iar la actu in baza caruia se face inscrierea se trece decizia respectiva; data inscrierii : 01.07.2005;
La nivelul fiecarui ITM circula un ordin, un act oficial care prevede reguli pt inscrieri in cartile de munca: decizie pt denominare, anexa la decizie cu 3 coloane (nume, salariu vechi, salariu nou); in cartile de munca la coloana mutatie se scrie: schimbat salariul conform OUG 47/2005, iar la actu in baza caruia se face inscrierea se trece decizia respectiva; data inscrierii : 01.07.2005;