avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract intre firme
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract intre firme

Buna ziua am un contract incheiat cu o firma din domeniul IT.In contract evem punctul urmator la obligatiile beneficiarului :
- beneficiarul se obligă să nu recruteze şi să nu angajeze specialist in IT angajaţi ai prestatorului timp de doi ani de la ultima prezenţa a acestuia la beneficiar.
Adica eu nu pot sa angejez un angajat al prestatorului ca specialist IT la mine sau nu pot sa angajez un specialist IT angajat al prestatorului in post de portar de exemplu.
Cum se poate intelege dupa dumneavoastra ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Profesional New Consult , Consilier juridic 14:31, 13 Mai 2009
Da, destul de interesant, interpretarea mea este aceea ca nu puteti angaja specialisti IT din cadrul firmei respective, insa, ii puteti angaja ca portari ce vor se pot ocupa si de IT in cabina de paza ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat cu handicap grad ii. Andante Andante Angajat cu CIM, cu 8 ore platite, 6 ore de munca prestate si scutit de impozit. Pot presta cu Pfa tot in firma ca portar ore suplimentare ? Multumesc. (vezi toată discuția)
Plata ore suplimentare noa noa Cunoaste cineva o modalitate legala de intocmire a fomalitatilor de plata a unor angajati care fac ore suplimentare in fiecare zi insa din cauza prevederilor ... (vezi toată discuția)
Portar sau paznic pentru asociatie? mystik mystik Buna ziua, Am o nelamurire. In cadrul asociatiei in care locuiesc avem portari la care am facut conventie civila dar, am inteles ca trebuie schimbata in ... (vezi toată discuția)