avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Arenda si asociatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Arenda si asociatie

Buna. Daca am un teren in arenda, si il folosesc in asociatie cu un crescator de animale, este in regula din punct de vedere legal? Multumesc anticipat de raspuns!
Cel mai recent răspuns: bogdamn , utilizator 14:18, 15 Iulie 2014
In alte cuvinte, cine e considerat ca foloseste terenul, eu ca arendas (care am folosinta si ii dau voie asociatului-crescator de animale sa pasca animalele pe teren) sau asociatul-crescator de animale?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asocierea in participatiune bogdamn bogdamn Daca am un teren luat in arenda, si fac cu altcineva un contract de asociere, asociatul meu poate folosi terenul meu, in conditiile din asociere? Incalc cu ... (vezi toată discuția)
Comodat pt un teren arendat Raddu Raddu Buna ziua. Am in folosinta printr-un contract de arendare un teren agricol. Pot transmite dreptul de folosinta ctre un tert printr-un contract de comodat sau o ... (vezi toată discuția)
Pasunatul abuziv pe pasunea comunala johnnydanut johnnydanut Buna ziua! Sunt presdintele unei asociatii a crescatorilor de animale ce a concesionat de la primarie pasunea comunala si din cand in cand gasesc pe aceasta ... (vezi toată discuția)