avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Contract subcontractare Achizitii publice
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Contract subcontractare Achizitii publice

Buna ziua, as dori sa ma ajutati cu un raspuns daca va rog
As avea nevoie de un model de contract prin care o societate se obliga, in situatia in care incheie in viitor un contract de achizitie publica, sa subcontracteze unei alte societatii, un fel de antecontract de subcontractare.. este posibil? va rog mult sa ma ajutati..
Cel mai recent răspuns: Dita88 , utilizator 13:36, 18 Iulie 2014
Daca va rog ma puteti ajuta cu un model cadru? Cum ar trebui sa fie denumirea..promisiune de subcontractare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subcontractanti achizitii publice georgi_havrilet georgi_havrilet buna ziua! Am o dilema si sper sa ma puteti ajuta, am cautat in OUG 34 si nu am gasit nimic referitor la asta. Daca o societate subcontracteaza o alta ... (vezi toată discuția)
Subcontractare Carrmenn Carrmenn Daca un subcontractant are un procent de 9,8% si a prezentat numai formularul 12G din ghidul achizitiilor publice i se mai pot cere si celelalte documente de ... (vezi toată discuția)
Subcontractare lucrari ulterior semnarii contractului mara78 mara78 Buna ziua, Am castigat o licitatie pentru niste lucrari. Oferta am depus-o singuri si asa am castigat. Ulterior, am constatat ca nu putem face lucrarile ... (vezi toată discuția)