Buna ziua ...apelez la dvs. cu speranta ca ma puteti indruma sau sfatui oarecum ce sa fac in situatia mea...astazi am primit o somatie de la administrator ca in termemen de 15 zile sa achit suma de 3500 de lei .Nimic rau pana aici .Intodeauna ne.am achitat intretinerea la zi psna anul trecut cand am intsmpinat probleme.Aici fac o paranteza ca sa va expun situatia in cateva cuvinte.Suntem 6 mebri in casa ,eu ,sotul,doi minori si parintii mei.Pana anul trecut lucram eu ,sotul si tata ,mama fiind pensionara pe caz de boala.In luna ianuarie 2013 tata s.a imbolnavit a stat prin spitale in final s.a pensionat si in prezent evolueaza in boala avand dementa si etc. In acelasi an am cazut si eu ....mi.am pierdut echilibrul de la urechea interna plus alte probleme cu coloana toata nu doar vreo portiune si de anul trecut din luna iulie cand firma unde lucram a dat faliment eu nu am mai avut niciun venit pana in prezent cand am ajuns si eu pensionara la doar 34 de ani ..si acum am de asteptat inca cateva luni ca sa am o pensie de doi lei care nu mi.ar acoperi nici medicamentele.Acum revin asupra intrebarii: dintr.un venit de 1100 pensiile parintilor plus 850 lei salariul sotului si doua alocatii ale copiilor cum pot achita o suma de 3500 in 15 zile??! Mentionez ca din tot venitul asta tot am mai platit cate 500 de lei in ultimele luni la intretinere ca suma sa nu creasca mai mult.In aceste coni ce pot fac ? Cum sa procedez? Va rog mult de tot sa ma ajutati:(
Administratorul nici nu a discutat cu noi sa ajungem la o intelegere doar ne.a avertizat ca ne someaza...si in plus de asta de cativa ani buni avem doi restantieri cu cate o suta si ceva de mil si nu s.a mai intamplat nimic...i.am suportat noi...in fine daca vorbesc cu el poate cadea cu noi la o intelegere sau tine doar de cum vrea el si ne poate da in judecata direct? Si daca se intampla asta ce urmeaza ? Pentru ca , ca sa achit suma asta o data trebuie s.o imprumut altfel nu as avea cum si nimeni nu da atatia bani cuiva.....nu stiu ce sa fac :(
Va poate da si in judecata, insa va trebui sa platesca inclusiv taxa de judiciara de timbru... parerea mea este ca ar trebui sa mergeti sa discutati cu dansul si sa incheiati o conventie de esalonare dat fiind situatia dificila in care va aflati, prin care va obligati sa achitati pe o anumita perioada.
Am inteles..o sa incerc sa vorbesc cu el...abia joi are program la administratie..mai am o singura intrebare ..daca reusim si cadem la un acord pe suma asta sa o platesc esalonat in cateva luni si intretinerea la zi el imi mai poate baga in continuare penalizari la aceasra suma?