avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita - restante asociatie 6800 lei
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita - restante asociatie 6800 lei

buna ziua.noi avem un apartament cu 3 camere, si avem la asociatie o restanta de 6800.noi am fost plecati din tara in italia, dar am ramas fara munca si ne.am intors, avem o fetita de 2 anisori si eu nu muncesc.sotul munceste in constructii dar fara contract.noi anul trecut cand ne.am intors in august aveam 8200 si am platit lunar 200 + cheltuielile lunare de asociatie.si am ajuns la suma de 6800.noi am facut o greseala, sotul a mers la un mediator anul trecut inainte sa incepem sa platim, si i.a facut un contract de mediere in care era specificat luna de luna sa platim 900.sotul a semnat si nu a citit, desi un mediator nu poate face un asemenea act fara sa se inteleaga.el la sunat pe sotul ca este contractul gata si sotul de la munca grabit nu a citit si a semnat.si acum am primit de pe executoriu , am fost la executoriu si ne.a spus doamna ca desi nu avem venit trebuie sa platim in termen de 2 saptamani suma de 3000 si restul sumei sa il esalonam,si nu mi se pare normal.de ce nu putem sa esalonam toata suma.si mai este ceva noi de ce nu am fost anuntati de la asociatie ca vor trimite dosarul la executoriu.este normal sa nu fim instiintati?avem vreo alta varianta, rezolvam ceva daca apelam la un avocat,desi executoarea ne.a spus ca este definitiv.eu m.am gandit ca putem sa dam asociatie in judecata pt ca nu ne.a instiintat ca vom ajunge la executoriu, si la suma ramasa ni se mai adauga si cheltuielile de executoriu 1600, chiar nu mi se pare normal. va rog da.timi un sfat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:46, 26 Mai 2015
Daca exista titlu executoriu nu se justifica alt demers din partea dvs,mai ales ca exista deja contract semnat cu mediatorul
Incercati negocierea unei esalonari de plata direct cu presedintele de asociatie
Nu va complicati cu actionarea in instanta a asociatiei de proprietari deoarece veti beneficia de hotarare defavorabila dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare restanta intretinere ancutadanaa ancutadanaa Am primit o notificare ref. plata restantelor la intretinere. Aceasta notificare vine de la o firma de recuperare creante si se cere plata in termen de 7 zile ... (vezi toată discuția)
Adresa de infiintare a popririi Scr3wBall Scr3wBall Azi am primit (ma rog mama a primit) o adresa de infiintare popriri in urma unui litigiu dintre TERMICA si Asociatia de proprietari (la care are de platit ... (vezi toată discuția)
Asociatia de locatari nu doreste sa primeasca banii! buna seara, ... paunionutz paunionutz Asociatia de Locatari nu doreste sa primeasca banii! Buna seara, In urma unei Hotarari judecatoresti, am de platit Asociatiei de Locatari suma de 97.000 ... (vezi toată discuția)