Va multumesc pentru raspuns. Din pacate pt mine, aceasta este suma si aceasta este situatia. Ideea este ca nu vreau sa cheltuiesc nici macar 10 lei in plus, fata de aceasta suma, din principiu. Sau daca ii cheltuiesc, sa ii pot recupera intr-un fel de la Asociatia de Locatari. Faptul ca sunt dusi cu pluta, am constatat si eu, insa nu imi imbunatateste cu nimic situatia.
Adam Grecu a scris:
Dom'le, un debit de 97.000 lei?
Chiar nu am mai auzit, in fine, dumneata ai scris...
Mai cred ca cei care conduc asociatia de locatari sunt dusi cu pluta. Daca as fi in locul lor, as incsa, da, in fiecare zi cate 5000 lei (adica 17 x 5000) si as merge la furnizorii la care as avea debit sa-i predau. Ca ma vor intreba de sanatate sau de altceva, sa ma intrebe... Cred ca ar trebui sa mergeti impreuna la furnizor sa discutati.
Faza cu ex.jr, este buna, dar implica costuri pe care cabinetul le incaseaza dintr-un foc, asa ca va sfatuies sa nu procedati asa - desi sfatul a fost bun.
Le si puteti spune:
- pot folosi seviciile unui executor judecatoresc - cu cheltuieli suplimentare:
- pot sa va trimi banii prin mai multe mandate postale - cu cheltuieli suplimentare
Acum , nu sunt in tema, dar ati putea sa obtineti un card de debit in favoarea as. de locatari - discutati si cu cei din conducere si cu o banca agreeata de ei. Mergeti impreuna la banca si discutati. Banul tre' sa circule, pentru ca maine- poimane, se va alege praful de ei...
Succes!