avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Contract de inchiriere a unui imobil care apartine ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Contract de inchiriere a unui imobil care apartine unei societati private de catre o institutie publica

Va rog sa-mi spuneti daca o institutie publica doreste sa inchirieze un imobil de la o societate privata, pe cati ani de zile se poate face contractul de inchiriere? Este adevarat ca Legea nr. 500-2002 privind finantele publice interzice institutiilor publice incheierea oricarui contract pentru o perioada care sa depaseasca data de 31 decembrie a anului in care s-a incheiat contractul? In concret, o institutie publica, care are nevoie de spatiu pentru a-si desfasura activitatea, are dreptul de a inchiria de la o societate privata o cladire incepand cu data de 05.08.2014 pana in data de 05.08.2017 sau contractul de inchiriere poate fi incheiat numai pentru perioada 05.08.2014 - 31.12.2014? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: poppescu999 , utilizator 10:55, 18 Iulie 2014
Nu ma poate ajuta nimeni in ceea ce priveste problema ridicata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul sa închiriez clădirea de pe terenul concesionat? danagio danagio In urma divizării unei societăți am devenit propietarul unui restaurant afar pe domeniul public. Dupa ani de zile in care am cerut concesiunea terenului am ... (vezi toată discuția)
Impozit constructie inchiriata maria cristiana maria cristiana Buna ziua. Am inchiriat un spatiu de la o institutie de invatamant de stat, in incinta careia desfasor activitate economica. Societatea noastra trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Modernizare spatiu inchiriat elenacapricorn elenacapricorn Am inchiriat un spatiu de la o institutie publica si am facut lucrari de modernizare la el.As vrea ca banii care i/am investit in acel spatiu ,pentru ... (vezi toată discuția)