1-Daca nu doriti sfaturi de la cei care cunosc dispozitiile care guverneaza infiintarea,
organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari postati topicul in alta sectiune
2-Coeficientul penalizarilor aplicate este in conformitate cu disp L nr 230/2007 art 49
3-
daca este trecut in statutul asociatiei acest fond de penalitati nu curge de la sine, el trebuie aprobat in adun generala prin proces verbal
In conditiile in care penalizarile sunt legal prevazute in dispozitia in vigoare,adunarea generala nu este competenta sa dispuna hotarari in aceasta directie
Adunarea generala nu poate adopta hotarari referitor la penalitati,deoarece nu are cum sa aibe previziunea asupra rau platnicilor
4-
Eu vreau sa stiu daca la termenul asta arat pv-ul facut de cei de la primarie unde se arata ca erau total pe dinafara oamenii astia si nu au procese verbale si registrul pt fond de penalitati ,pot cere judecatorului prin vreo forma legala sa dea pronuntarea pe 17 ca sa imi pot vinde ap legal ?
Trebuie sa cunoasteti ca si judecatorul are niste limite de competenta
Judecatorul nu se poate erija sa se pronunte asupra temeiniciei si legalitatii activitatii asociatiei de proprietari,astfel incat si judecatorul apeleaza la persoane specializate si acreditate in persoana expertilor financiar-contabili-in cazul dv
Avand in vedere ca sunteti petent in actiunea formulata impotriva asociatiei de proprietari,
inclusiv dv aveati dreptul sa formulati observatii la expertiza financiar contabila
In lipsa probei cu inscrisuri expertiza financiara necesara analizarii temeiniciei penalitatilor,nu puteti obliga judecatorul sa se pronunte asupra obiectul actiunii formulate de dv
5-
sau pot cere vreo decizie prin care judecatorul sa ma lasa sa il vand si procesul sa mearga mai departe ?
Categoric nu !
6-
Cei care sunteti de la asoc de prop nu va bagati in seama fiindca deobicei derutati oamenii si spuneti numai prostii
Aveti o parere total gresita
Este foarte adevarat ca nu toate raspunsurile sunt pe placul initiatorilor subiectelor,dar cei de la asociatii de proprietari ,inteleg sa se implice sa analizeze si sa raspunda la fiecare subiect,total benevol si exprima opinii in baza experientei in cadrul asociatiilor de proprietari si a cazuisticii cu care se confrunta pe acest forum