avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de inchiriere

Va rog sa îmi spuneti si mie in cazul in care un cetatean strain ( spune ca are cetatenie germana si ca a renunțat de multa vreme la cea romana), care are in proprietate ex apartament ( in cazul meu ), poate sa incirieze legal acea proprietate cu contract de inchiriere inregistrat la finanțe. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: IMR BUSINESS CONSULTING , Consilier juridic 17:50, 15 Iulie 2014
Da , poate fi perfectat contractul de inchiriere.
Daca este persoana fizica este necesar sa il inregistrze la Administratia Financiara in raza careia se afla imobilul.
Mie mi-a spus ka doar daca isi deschide societate comerciala si prostii dinastea. Deci vorbeste prostii. Ms frumos
Exact. Este persoana fizica, deci la finanțe din loc. Sânnicolau Mare, jud Timis
Daca imobilul este adus ca aport la capitalul social al unei societati, doar in acesta situatie nu mai este necesar sa il inregistreze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare actionar ContSters22096 ContSters22096 care sunt actele necesare pt schimbarea unui actionar? noul actionar este persoana fizica, cetatean strain. ms (vezi toată discuția)
Ce acte sunt necesare pt. a obtine nationalitatea romana? daniela.popa daniela.popa Buna ziua, traiesc in concubinaj cu un cetatean marocan de vreo 7 ani, avem 2 fetite recunoscute de el si asteptam un al 3-lea copil. El are carte de ... (vezi toată discuția)
Aport capital social hadrianus hadrianus Ce parere aveti in legatura cu aportul in natura la capitalul social referitor la o firma din UE.? Aportul consta intr-un imobil(teren+constructie), ... (vezi toată discuția)