buna seara! Angajatoarea mea mi a spus sa plec acasa de la munca urland. Eu am plecat cum as fi putut ramane daca angajatorul meu mi a zis asa ceva. Intrebarea este are voie sa fac acest lucru?
Zilele urmatoare nu am venit considerand logic ca am fost data afara. (nu m au sunat sa vin) si in plus i am dat un mail superiorilor ei ierarhice in care i am spus treaba iar ei la randul nu mi au spus sa vin la munca in continuare ci sa vin luni daca vreau. Chestia este ca acum nu mai recunoaste ca mi a zis sa imi parasesc locul de munca, si m au trecut absent a nemotivat.Zilele urm. am fost sa mi semnez un proces vb de predare si cand sa plec mi a dat o demisie care era semnata in locul meu, acum cand am amenintat cu justitia mi a zis ca ea nu mi a dat nici o demisie.Superiori ierarhici ai ei si ea si au batut joc de mine ba ca sa imi dau demisia desi eu nu vroiam ba ca sunt concediata ca am trei avertismente, ba ca ma relocheaza la un alt loc, ca nu ma poate baga in somaj si in final dupa ce mi a zis ca eu si sefa de magazin nu putem sta in acelasi loc(poate ea, eu nu aveam nici o pb) sa mi zica sa vin la munca din nou.Mentionez ca sefa de magazin nu ma suferea si ma punea sa fac diferite chestii care acum nu le mai recunoaste si vazand acuzatiile mele si le a remediat. Intreb daca este normal ceea ce mi s a intamplat , daca poate sa mi faca lucrurile astea legal sa imi zica sa nu mai vin, sa ma imi dau demisia, ba ca ma relocheaza ba sa vin la munca? Pur si simplu m a obosit psihic si as vrea sa stiu ce le pot face! Eu la munca nu mai pot veni in conditiile in care am fost intr-un stress permanent din partea lor si stiu ca o sa bage cu contract desf disciplinar pe baza absentelor nemotivate Eu nu trtebuia sa iau act de vb angajatoarei si sa vin la munca in conditiile date? Nu exista nici o lege ca sa plateasca ptr ceea ce mi a facut? Chiar angajatori poate sa te dea afara chiar cu vorba azi si maine sa nu mai recunoasca ? Nu este considerat abuz acest lucru nu exista demnitatea ptr angajat, drepturi ptr angajat de protectie, de discriminare de abuz ? Daca eu declar la itm cu ce as putea proba decat cu declaratia pe propria raspundere? ca ea nu o sa recunoasca niciodata si in plus cred ca nu o sa i faca nimica, dupa ce ca m a abuzat psihic la locul de munca pana la urma tot eu pic de fraiera Va multumesc Cu stima
nu mai plecati de la serviciu daca nu vi se da ceva la mana. Lipsa Dvs de la serviciu, fara a avea o cerere de concediu, inseamna neprezentarea la serviciu, in urma careia angajatorul va poate da avertisment si in final va poate desface contractul de munca.
iar daca va mai pune sa semnati ceva, cereti sa semnati in 2 exemplare, un exemplar sa ramana la Dvs.
Contract de munca
brokenangel
am ctr pe perioada nedeterminata la o firma ... de 1 luna am inceput ... ieri am gresit o factura ( alte greseli nu au fost desi dansul imi pune in carca si ... (vezi toată discuția)
O problema cu demisia.
gatbv
Buna ziua cine stie si poate sa ma ajute cu cateva sfaturi. Am inceput sa lucrez la o firma care e in tara un lant mare de minimarket am fost la interviu sau ... (vezi toată discuția)