avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Impozit forfetar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Impozit forfetar

Am o firma cu obiect de activitate legat de cazare, dar care are activitate ZERO pentru ca obiectivul care va produce se va finaliza ca si constructie in septebrie 2014 si va fi functional, dupa amenajarile interioare, in decembrie 2015. Ce fac, platesc forfetar pana atunci fara sa am activitate economica? Ce este asta, taxa ca am o firma? Este constitutionala modificarea privind forfetarul? Eu, in zona in care apa, statia de epurare, curentul si alte utilitati facute EXCLUSIV pe banii mei, platesc forfetar ca cei din Poiana Brasov care au utilitatile din bani publici? Cand intra in vigoare codul asta inteligent? #-o
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 13:19, 16 Iulie 2014
Conf.N.C.Fisc. contribuabili care vor plati impozit specific sunt aceia care la data de 31 dec.a anului anterior indeplinesc anumite conditii:plafon de peste 50 mil.E,70% din ponderea de venituri sa rezulte din activitatea hoteliera(in cazul dvs.).Dar deocamdata CF este in comisii asa ca vom trai si vpm vedea.
.... Ministerul Finanţelor Publice a retras pe de site-ul ministerului proiectele Codului Fiscal şi al celui de Procedură Fiscală, pentru ca acestea să fie analizate în cadrul Guvernului înainte de începerea dezbaterii publice....

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit forfetar pentru service auto din ianuarie 2014? Ileana567 Ileana567 Cum se calculeaza impozitul forfetar pentru un service auto ? (vezi toată discuția)
Taxa hoteliera dploiesti dploiesti Va rog sa ma lamuriti si pe mine ce reprezinta \"taxa hoteliera\".Incepem activitatea pentru un hostel si cel ce a fiscalizat casa de marcat m-a intrebat ce ... (vezi toată discuția)
inchiriere apartament in regim hotelier roxana12 roxana12 ce acte sunt necesare pt. ca o firma care detine cateva apartamente intr-un bloc sa le inchirieze in regim hotelier. trebuie sa te inregistrezi la fisc, la ... (vezi toată discuția)