avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare creante

Buna ziua,
In urma accesarii unor credite de nevoi personale, in conditiile legale, dar neparcurse pana la scadenta (pe motive sociale), refuzul debitorului de a dialoga cu societatile de recuperari creante (telefonic, mail, domiciliu), are ca rezultat final latura a dreptului civil (incuviintarea executatii silite) sau a dreptului penal (inselaciune - art 215 cpp)?
Multumesc!
Nu are legatura cu penalul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita papati papati Speță: Banca începe executarea silită pentru o sumă de bani neachitat pe un credit de nevoi personale. Ultima plată este efectuată la data de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firma de recuperare ThisIsIt ThisIsIt Buna ziua.Acum 3 ani am avut o descoperire de cont la care plateam o dobanda lunara de 20 ron. intotdeauna puneam cateva sute de lei ca sa ma asigur ca 6-7 ... (vezi toată discuția)
Executarea silita a unui bilet la ordin cu solutionare din partea tribunalului edilmiki edilmiki este o poveste mai delicata dar pe scurt am sa cer sfaturi de la dumneavoastra si sper ca ma veti ajuta .In anul 2009 am avut un refuz de plata la un bilet la ... (vezi toată discuția)