avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executarea silita a unui bilet la ordin cu solutionare ...
Discuție deschisă în Executare silită

executarea silita a unui bilet la ordin cu solutionare din partea tribunalului

este o poveste mai delicata dar pe scurt am sa cer sfaturi de la dumneavoastra si sper ca ma veti ajuta .In anul 2009 am avut un refuz de plata la un bilet la ordin din partea debitorului actual. in 2010 am mers la o firma de recuperari credite si ei au bagat biletul spre tribunal .Din pacate am incercat sa dau de firma de recuperari dar se pare ca nu mai este de gasit si am incercat de nenumarate ori sa-i caut, toate documentele care au fost necesare au ramas la ei inclus biletul la ordin dar se pare ca nu mai au nici sediul nici nr de telefon nu mai sunt de gasit si nici ei nu au mai dat nici macar un semn. au e-mail nostru au nr de tel adresa sediului dar nimic nici un semn. Spre surprinderea noastra avand un proces la acelasi tribunal am dat despre o solutionare prin care tribunalul incuvinteaza executarea silita a biletului la ordin impotriva actualului debitor ,solutionarea fiind data in mai 2010.Acum noi nu am primit nimic la sediu si nu stiu ce putem rezolva pentru ca au trecut doi ani aproape de la solutionarea data,nestiind de aceasta solutionare. Ce ar fi de facut???????noi nu mai avem nici biletul la ordin si aceasta firma de recuperari este de negasit!! multumim si asteptam sfaturi de la dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: Birou Executor Judecatoresc ȚÃREAN CÃLIN , Executor judecatoresc 20:23, 2 Aprilie 2012
incuviintarea la executare nu se face cu citarea partilor. verificati la dosarul respectiv cine a ridicat BO si daca este un avocat, il gasiti pe lista baroului, cu date de contact. luati legatura cu el si poate va spune unde pot fi contactati cei de la firma de recuperare.
puteti depune plingere penala ptr inselaciune impotriva firmei de recuperare sau luati legatura cu debitorul si vedeti daca a achitat debitul.
Incuviintarea executarii siliete a fost data unui executor judecatoresc, luati legatura cu acel executor!!!!!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investire cu titlu executoriu a b.o. ioanina_dima ioanina_dima La ce instanta trebuie sa ma adresez pentru investirea cu titlu executoriu a unui bilet la ordin emis pe firma (persoana juridica)?Multumesc! (vezi toată discuția)
Bilet refuzat onicutza onicutza buna seara!am si eu nevoie de un sfat.am primit un bilet la ordin de la o firma si a fost refuzat la banca pe motiv ca nu sunt bani.am luat legatura cu ... (vezi toată discuția)
Bo si deschidere insolventa ContSters56278 ContSters56278 am prezentat executorului un BO pt a cere incuviintarea executarii silite,a obtinut-o si acuma s-a dispus deschiderea procedurii falimentului impotriva ... (vezi toată discuția)