avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... BO si deschidere insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

BO si deschidere insolventa

am prezentat executorului un BO pt a cere incuviintarea executarii silite,a obtinut-o si acuma s-a dispus deschiderea procedurii falimentului impotriva debitorului meu. Trebuie sa ma prezint personal pt a ridica BO de la executor (se afla in alta localitate ) si a face declaratie de creanta ? In ce moment pot face declaratia de creanta..cum se procedeaza ?
Cel mai recent răspuns: Ligia Tarcea , Avocat 14:07, 8 Martie 2010
Nu e, neaparat nevoie sa mergeti personal , puteti si sa-i faceti imputernicire din partea societatii unei alte persoane , care ar putea sa ridice biletul la ordin. Dupa ce ridicati biletul la ordin , puteti face declaratia de creanta care se face in termenul pe care vi l-a cerut lichidatorul judiciar pe care trebuie sa o faceti in 3 exemplare unul pentru dumneavoastra unul pentru instanta si unul pentru lichidator, si o veti timbra cu 120 lei taxa judiciara de timbru si 0.3 lei timbru judiciar, o puteti trimite si pewposta la Tribunalul competent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru-investire b.o ContSters154162 ContSters154162 Pentru investirea cu formula executorie a unui Bilet la Ordin cat este taxa de timbru? Multumesc.:D (vezi toată discuția)
Solutie optima de recuperare debit intre doua societati comerciale asbinvest asbinvest Buna ziua ! Totalul penalitatilor datorate de SC Y catre SC X sunt de ~ 72000 lei . Care este solutia cea mai buna d.p.d.v financiar pentru recuperarea ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin emis de o firma care a fost inchisa carami carami Am urmarit temele legate de bielete la ordin emise fara acoperire. Sper sa nu fi repetat subiectul aici, imi cer scuze daca s-a vorbit deja de asta. E vorba de ... (vezi toată discuția)