avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Vama controleaza crasmele de la tara
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Vama controleaza crasmele de la tara

Control de la vama face o descindere la un bar de la tara, unde nu gaseste altceva suspect decat ceva votca si rom contrafacut, in spatele cladirii barului, bauturi spirtoase pe care le consumau citiva muncitori ce lucrau pe acolo.
Cine imi poate spune in baza caror atributii poate face reprezentantii de la vama asemenea controale?:O
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 15:33, 13 Mai 2009
Competentele privind produsele accizabile sunt trecute la autoritatile vamale, deci si inspectia fiscala , incepand cu 01.01.2008. Codul fiscal, Codul de procedura fiscala.
Merci, verific imediat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control vama mona_genes mona_genes Buna ziua ! In ultima perioada am parte la un depozit de baut. alcool. de controale de la vama. Verifica stocul de marfa din calculator cu cel din depozit. ... (vezi toată discuția)
Vanzare tutun vrac- care este pedeapsa prevazuta de lege? ini2015 ini2015 buna ziua am si eu o mica problema... am fost prins in timp ce incercam sa vand un kg de tutun vrac, imi poate spune cineva care sunt pedepsele pentru astfel ... (vezi toată discuția)
Tuica de prune peste granita Sara.CD Sara.CD Buna ziua, ma puteti ajuta cu urmatoarele: Vreau sa plec in Italia si doresc sa duc 1-2 litri de tuica de prune de casa acolo, deci sticla nesigilata. ... (vezi toată discuția)