avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestatie amenda radar si centura (pe care o purtam)
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestatie amenda radar si centura (pe care o purtam)

Astazi am fost oprit de un echipaj al politiei rutiere pentru depasirea vitezei legale.
Am oprit, si pana a venit domnul agent, mi-am dat centura jos.Imi cere actele, ii cumunica colegului cu aparatul sa spuna viteza care am avut-o si pleaca la masina spunandu-mi ca nu am avut centura.Ii explic ca nu merg fara centura ca masina are un sistem de avertizare care face un zgomot insuportabil (cred ca il stiti toti :) ).Nu spune nimic, merge in continuare.Se intoarce cu PV-ul completat, amenda pentru radar si pentru CENTURA.Am incercat sa ii explic c ca centura am avut-o, nu a vrut sa auda.I-am cerut avizele metrologice si omologarea aparatului radar, proba fotovideo pentru depasirea vitezei legale si a spus ca astea sa i le cer in instanta, nu in strada.Vreau neaparat sa contest acest PV.Ce ma sfatuiti sa fac si cum sa fac?Amenda de 720 (360 in 48 ore).
Cel mai recent răspuns: guliotu , utilizator 14:11, 16 Iulie 2014
platiti amenda in 48 de ore , apoi puteti face contestatia .
Bun.O platesc.Si apoi? :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare proces verbal radar mobil bbarlea bbarlea Buna ziua, In 1 mai 2009 am fost oprit de un echipaj de politie cu motivul ca ma deplasam cu 65 km/k in localitate. Aparatul radar era amplasat pe un Logan ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda radar ? Mandark Mandark Buna ziua , Astazi am aflat de acest site si am observat ca in general utilizatorii primesc \"ajutor legislativ\". Am si eu cateva nelamuriri in privinta unei ... (vezi toată discuția)
Inregistrat de aparat radar instalat pe masina neinscriptionata mariusbesu mariusbesu Buna ziua, Am fost oprit de un echipaj de politie pentru depasirea vitezei legale in afara localitatii. Inregistrarea vitezei insa s-a facut cu un aparat ... (vezi toată discuția)