avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intabulare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intabulare

poate fi intabulata o constructie considerata anexa/dependinta gospodareasca (garaj, magazie lemne,camara provizii,etc)care nu are autorizatie de constructie. constructia fiind ridicata in 1994. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: FLORIN FLOREA , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 15:33, 16 Iulie 2014
teoretic DA daca o aveti declarata la finante si platiti impozit inainte de 2001. Se poate intabula in baza certificatului fiscal si a unei documentatii cadastrale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare casa in urma sentintei - anexele nu sunt mentionate si nu s-au intabulat kadewe kadewe Buna ziua, Doresc sa postez urmatoarea intrebare,poate cineva ma ajuta ce pasi am de urmat,multumesc anticipat. In baza unei hotarari judecatoresti am ... (vezi toată discuția)
Ce inaltime trebuie sa aiba anexele gospodaresti? baxter007 baxter007 ma intereseaza si pe mine ce inaltine trebuie sa aiba o incapere sa o poti trece k anexa gospodareasca si din ce anume trebuie facuta (de ex: daca folosesc la ... (vezi toată discuția)
Anexa cladire cumparata si neprinsa in cadastru si in contractul de vanzare cumparare elicoidal elicoidal am cumparat o casa care avea 2 anexe , una trecuta in cadastru cealalta nu cand am facut contractul de vanzare -cumparare s-a trecut doar anexa trecuta in ... (vezi toată discuția)