avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Returnare produs cumparat din magazin
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Returnare produs cumparat din magazin

Buna ziua,

Am achizitionat din mall-ul Sun Plaza de la un magazin (Tiffani) o rochita, pentru sora mea fiind cadou.
As vrea sa o returnez si sa imi primesc banii deoarece nu ii vine.
Am fost in magazin sa fac acest lucru insa nu vor. Doar daca vreau sa o schimb cu un alt produs. Nu vreau acest lucru pentru ca nu am cu ce si ma deranjeaza atitudinea vanzatoarelor.
Daca ma puteti ajuta cu un articol de lege plauzibil aplicat in acest caz.

Astept un raspuns favorabil.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Raluca Iliescu , Avocat 17:36, 16 Iulie 2014
Este posibil sa fiti deranjata de atitudinea vanzatoarelor de la respectivul mall,dar,din pacate nu puteti returna un produs pentru ca nu vi se potriveste marimea,ori nu va mai place modelul, sau nu va avantajeaza culoarea,etc. Intr-adevar,un produs poate fi returnat, ori schimbat,in cazul in care nu functioneaza ,sau s-a defectat in termenul de garantie sau chiar imediat dupa achizitionarea lui. In cazul dvs. vanzatoarele au fost chiar amabile, sugerandu-va sa schimbati respectiva rochie cu un alt produs. Nici macar nu are vreun defect din fabricatie, din cate lasati de inteles,in plus dvs.ati fost cea care ati ales marimea... .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am cumpărat dintr-un impuls o rochita de la un magazin ... 1Iuliana30 1Iuliana30 Buna ziua! Am cumpărat dintr-un impuls o rochita de la un magazin random, achitata integral, mai mult convinsă de către vanzatoare, dar îmi asum ca este ... (vezi toată discuția)
Returnare produse cumparate online Amalia_P Amalia_P Buna ziua, Am achizionat online, de pe un site care vinde prin intermediul unei retele de socializare online, o rochie. Cand am discutat cu vanzatorul mi-a ... (vezi toată discuția)
Am achizitionat un produs(incaltaminte), pt a il face cadou, ... ialo ialo Am achizitionat un produs(incaltaminte), pt a il face cadou, dintr-un magazin la casieria caruia scria mare \"returul produselor se poate efectua in maxim 10 ... (vezi toată discuția)