avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cont banca student
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cont banca student

Am deschis un cont cand eram student la o banca comerciala, cont ce nu avea comision de administrare. Acum 4-5 ani.
Acum banca imi cere 172 lei comision de administrare (2 lei/luna pentru cel putin 1 an mai mult decat are contul de cand a fost deschis)
De la reprezentantul banci nu am primit nici un raspuns concret dupa ce am si stat la coada 2 ore iar o sesizare scrisa nu a vrut sa-mi preia.

Nu exista o perioada dupa care aceste conturi nefolosite se inchid/suspenda ?

Pot face o sesizare catre ANPC si banca in care sa le solicit doc semnate la deschiderea contului in care sunt mentionare drepturile lor de a-mi cere acest comision desi contul nu a fost folosit precum si modalitatile de calcul al acestui comision ?

Apreciez raspunsurile dvs si sunt interesat de serviciile unui consilier juridic/avocat care sa-mi redacteze o solicitare
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:52, 17 Iulie 2014
Mergeti la sucursala si depuneti o cerere scrisa sau prin posta.

ionut_burtan a scris:

Nu exista o perioada dupa care aceste conturi nefolosite se inchid/suspenda ?

Exista o astfel de posibilitate, dar este un drept al bancii, nu o obligatie, adica banca o poate face daca doreste (aceasta inchidere de cont).

ionut_burtan a scris:

Pot face o sesizare catre ANPC si banca in care sa le solicit doc semnate la deschiderea contului in care sunt mentionare drepturile lor de a-mi cere acest comision desi contul nu a fost folosit precum si modalitatile de calcul al acestui comision ?

De puteti depune o petitie/reclamatie la ANPC pentru drepturile lezate si suferinta pricinuita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont neinchis la banca crys1976 crys1976 Buna . Ma cheama Cristi si am o mica problema cu banca . An 2006 firma la care am lucrat m_ia facut card la Banca pt. a incasa salariul. An 2007 am plecat in ... (vezi toată discuția)
Comision administrare cont TudorB TudorB Buna ziua. Am un credit de nevoi personale cu ipoteca din decembrie 2011 si, de cateva luni, banca imi percepe, mie si sotiei in calitate de girant, comision ... (vezi toată discuția)
Banca refuza sa inchida un cont de salariu ValentinC79 ValentinC79 In urma unei neintelegeri, banca mi-a pus un comision aiurea pentru care am facut plangere la ANPC, am castigat si banii mi-au fost restituiti. Odata cu ... (vezi toată discuția)