avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar Alcoolemie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar Alcoolemie

Buna seara. As dori sa stiu daca am vreo sansa de a scapa mai usor ( fara dosar penal , sau macar cu suspendare)daca am avut 0.61 alcool pur in aerul expirat .In sange nu stiu cat am avut deoarece tanti de la IML nu a vrut sa-mi zica. Nu am alte abateri penale doar abateri contraventionale ( amenzi circulatie - de viteza toate ). La ce sa ma astept mai departe ?
Dosar penal aveti, mai departe asteptati sa vedeti valoarea probelor biologice.
Are rost sa ma duc la politie sa intreb de dosar sa vad cand ma cheama cand se rezolva...sau mai rau imi fac ?
Nu aveti ce rau sa va faceti, este dreptul dvs sa va informati.
Pana se rezolva cazul am voie sa conduc un microcar ? adica un autovehicul pentru care nu trebuie permis doar un curs de legislatie
In sange va iesi 1,2 - 1,3 . Puteti cere recalcularea alcoolemiei dar slabe sanse sa ajungeti de la 1,2 la 0,79.
Trebuie permis pt microcar conform actualizarilor Codului Rutier.
Puteti conduce o bicicleta cu motor electric sau cu ardere interna care sa nu aiba mai mult de 50 cc si viteza sa nu depaseasca 25 km/h.

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului elaorlea elaorlea Buna seara, Am si eu o intrebare....In data de 8.06.2014 am fost oprit de Politia rutiera pentru un control de rutina. Am fost depistat cu o alcoolemie de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - articole ncpc si ncp Mavryka Mavryka Va rog sa mi spuneti si mie ce este scris la art.483NCPP si ART 336NCP. Va multumesc (vezi toată discuția)
Alcoolemie la volan bebeto1999 bebeto1999 Buna Ziua. am si eu o problema , am fost prins pe drumurile publice conducand un autovehicul cu o lacolemie de 0,92 mg alcol pur in aer si am fost dus la ... (vezi toată discuția)