Trebuie neaparat sa cer instantei recuzare avocatului intimatei, deoarece e un idiot desavarsit. A bagat atatea minciuni in intampinare, incat a trebuit sa scriu 50 pagini raspuns la intampinare, sa critic fiecare afirmatie facuta.
In plus, e ruda cu un judecator de la tribunal, unde se judeca speta.
Este evident ca intimata incearca, prin toate mijloacele posibile, ilegal sa obstructioneze actul de justitie.
Cum trebuie sa procedez?
Teoretic acel avocat nu poate pleda la instanta unde are ruda. Acum depinde si de ce ruda este vorba. Avocatul nu poate fi recuzat , conform codului de procedura civila deoarece nu face parte din categoria magistratilor sau a persoanelor implicate in actul justitiei care sunt functionari publici. Ar trebui sa va ajute faptul ca este "idiot desavarsit". Nu uitati totusi ca, indiferent de intampinare si de sustinerile facute, toate acestea trebuie probate pentru a fi luate in considerare.
Nu aveti temei legal pentru a solicita " revocarea " avocatului
Nu exista aceasta institutie la indemana partilor
Fiecare avocat isi cladeste dupa propria experienta strategia de aparare a intereselor clientului sau
Jurisprudenta CEDO, in baza principiului egalitatii armelor impune tratarea egala a partilor pe toata durata desfasurarii procedurii in fata unui tribunal, fara ca una din ele sa fie avantajata in raport cu cealalta parte din proces.
In baza principiului egalitatii armelor ,pentru un proces echitabil permite fiecarei parti aflate in litigiul sa i se ofere posibilitatea rezonabila de a-si sustine cauza sa ,in conditii care sa nu o plaseze intr-o situatie de net dezavantaj in raport cu partea adversa
La randul dv,personal sau prin aparator ales ,puteti utilza orice strategie de reprezentare si de aparare a intereselor dv
Daca apreciati ca aspectele invocate de aparatorul partii adverse,nu exprima realitatea,aveti dreptul sa sesizati instanta,care in cazuri motivate poate dispune masuri in consecinta
1. Avocatii nu pot fi in nici un caz recuzati.
2. Judecătorul aflat într-o situaţie de incompatibilitate poate fi recuzat de oricare dintre părţi înainte de începerea oricărei dezbateri.
3. Pot fi recuzaţi numai judecătorii care fac parte din completul de judecată căruia pricina i-a fost repartizată pentru soluţionare.
Teoretic...
De fapt, nu este doar ruda, ci este sotul uneia dintre avocatele de la sectia de litigii de munca, unde este dosarul meu!
Cu privire la dovedit, n-ar trebui sa am nimic de dovedit... deoarece intimata, prin avocatul sau, idiot cu desavarsire, face 1001 de afirmatii mincinoase despre mine, incat imi trebuie o gramada de timp sa le contrazic pe toate.
Este absolut clar ca face toate astea deliberat sa ma discrediteze pe mine, ca sa indeparteze atentia de la faptele clientului sau.
Practic el poate sa zica orice... ce garantie am eu ca judecatorul nu il va crede?
In practica, este o problema fenomenala chiar daca judecatoarea respectiva nu face parte din completul care judeca dosarul meu... deoarece intre judecatori...
pai din pacate practica ne omoara.....nici nu trebuie sa fie sot/ruda ajunge si daca sunt ffff buni amici.....dar nu se poate proba....nu va ramane nimic altceva de facut decat sa combateti punct cu punct tot ce sustine si sa solicitati instnatei ca in baza lui 249 sa dovedesca ceea ce sustine.....iar dvs veniti cu proba contrara....un astfel de adversar sa nu va descumpaneasca ci sa va stimuleze intelectual......
Recurs
gavriila
Am facut recurs intr-un proces civil. Am recuzat primul complet iar la prima infatisare cu noul complet am constatat ca intimatii nu au depus intampinare. Ba ... (vezi toată discuția)