avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recuzare avocat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recuzare avocat

Trebuie neaparat sa cer instantei recuzare avocatului intimatei, deoarece e un idiot desavarsit. A bagat atatea minciuni in intampinare, incat a trebuit sa scriu 50 pagini raspuns la intampinare, sa critic fiecare afirmatie facuta.
In plus, e ruda cu un judecator de la tribunal, unde se judeca speta.
Este evident ca intimata incearca, prin toate mijloacele posibile, ilegal sa obstructioneze actul de justitie.
Cum trebuie sa procedez?
Afirmatiile sunt afirmatii, probele sunt probe.

O solutie se da in baza probelor si nu a afirmatiilor.

Asadar nu probeaza cele sustinute, nu pot constitui temei pentru a se da o hotarare impotriva dvs.
aidu a scris:

Practic el poate sa zica orice... ce garantie am eu ca judecatorul nu il va crede?

„Verba volant, scripta manent” ....cunoasteti dictonul ?
Judecatorul poate sa retina probele in care partea isi intemeiaza afirmatiile
Dv aveti dreptul sa parcurgeti incheierea de sedinta,ocazie cu care veti constata ce aspecte a retinut judecatorul,astfel incat daca apreciati netemeinica si nelegala afirmatia si probele ,sa puteti ridica exceptii sau sa rasturnati sustinerile/probele partii adverse

Multumesc pt toate recomandarile si incurajarile :)
Dar respectivul e decanul baroului!!
Asta e cel mai bizar aspect... iar intimata nu l-ar fi angajat daca era pur si simplu idiot.

E foarte interesanta partea cu parcursul incheierii de sedinta... cum fac asta?
Puteti merge la arhiva judecatoriei pentru a solicita dosarul la consultare si efectuare de copii.
Astfel puteti obtine copia de pe ultima incheiere de la termen,si aveti timp sa o studiati si sa va ganditi la ce strategie adoptati la urmatorul termen.
La fiecare termen in functie de strategia dvs. puteti depune note scrise, astfel ca de la partea adversa judecatorul va retine ce a fost consemnat in incheiere (ma refer la sustinerile acestuia).
Pana la urma judecatorul va decide tot in baza dovezilor, asa ca cel mai bine este incercati "explicarea" lor in notele scrise.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs gavriila gavriila Am facut recurs intr-un proces civil. Am recuzat primul complet iar la prima infatisare cu noul complet am constatat ca intimatii nu au depus intampinare. Ba ... (vezi toată discuția)
Probleme concluzii in instanta miki70_is miki70_is Am un proces pe rol la tribunal,respectiv recurs având ca obiect partaj judiciar,iesire din indiviziune privind o suprafaţă de teren.Eu reprezint pe mama ... (vezi toată discuția)