avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Retragere dosar
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Retragere dosar

Buna ziua! M-am inscris la sf lunii iunie la un concurs pt grefieri cu studii superioare, dar nu am intrat. Ma pot duce sa imi iau actele originale inapoi ? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: SimonaC25 , utilizator 14:23, 17 Iulie 2014
Sigur. Te poţi duce şi ţi se va restitui dosarul de participare la concurs. Probabil că trebuie să faci o cerere.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sng si inm ContSters89182 ContSters89182 Buna. Am o prietena care da impreuna cu mine, la inm. Dar, ea doreste sa dea si la sng. Ce face daca reuseste la amandoua? Are posibilitatea sa aleaga doar ... (vezi toată discuția)
Inscriere sng - conditii de studii maryafota maryafota As vrea sa stiu daca pot sa ma inscris la Scoala Nationala de Grefieri, in conditiile in care eu am facut Facultatea de Drept dar am terminat pe specializarea ... (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)