avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desfacere CIM - pensionare anticipata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desfacere CIM - pensionare anticipata

Buna ziua, am dat de un caz in care nu stiu ce sa fac: in data de 07.07.2014 am incheiat un CIM pe perioada nedeterminata cu incepere din 08.07.2014,cu o persoana care azi imi aduce decizia de pensionare anticipata din data de 01.07.2014. Normal stiu ca trebuie sa desfac contractul cu art 56/1/c cu data deciziei, dar in cazul acesta cum procedez?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:57, 17 Iulie 2014
Ii desfaceti c.i.m. in baza art.56 alin.1 lit.c C.mun., la data prezentarii deciziei de pensionare anticipata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere cim pt pensionare cata8 cata8 Am si eu o problema: in data de 27.05.2015 am primit o decizie de pensionare pe caz de boala din data de 19.05.2015, iar respectivul salariat are si un ... (vezi toată discuția)
Contract de munca rusualexandra rusualexandra Am un salariat care a depus dosarul de pensionare pentru limita de varsta. Dupa ce iese decizia vrea sa lucreze in continuare, cum procedez : inchid actualul ... (vezi toată discuția)
Incetare cim in cazul unui salariat invalid gradul 1. ami_ru ami_ru Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: Avem un salariat care are decizie medicala asupra capacitatii de munca cu incadrare la [b]gr. 1 ... (vezi toată discuția)