avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Program anual achizitii publice
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Program anual achizitii publice

Buna ziua,

Puteti sa-mi spuneti si mie va rog daca programul anual de achizitii publice al unei entitati publice este un document de interes public sau nu si daca el poate fi solicitat entitatii respective in eventualitatea in care acesta nu a fost publicat pe site?

Va mutlumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: soazig , utilizator 11:10, 18 Iulie 2014
Daca nu este publicat pe site, il puteti cere, este document public.

Dar, se poate sa nu vedeti numai capitolele bugetare, nu si detaliile. In sensul: Consumabile, nu hartie, pixuri, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare buget local zzzionut zzzionut Buna ziua, In cazul rectificarii unui buget, in speta se iau niste bani de la un capitol care au venit din recuperarea tva ului pt o lucrare si se imparte ... (vezi toată discuția)
Programul anual de achizitii userunu userunu Sunt director la o cresa de copii care apartine de Primarie dar am personalitate juridica avand cod de inregistrate fiscala diferita de Primarie si nu am ... (vezi toată discuția)
Infiintare azil de batrani just.rain just.rain buna ziua, m-ar interesa daca este posibila accesarea de fonduri nerambursabile pentru infiintarea unui azil de batrani in mediul rural. mentionez ca momentan ... (vezi toată discuția)